Wow! Wat zijn we blij dat we het streefbedrag van €7.500,- hebben gehaald. We zijn nog trotser dat het uiteindelijk €10.055,- is geworden en we daarmee dus 400 boeken hebben verkocht!
De boek(en) kunnen vanaf maandag 11 april opgehaald worden bij Gouda Studio’s aan de Oosthaven 12, Gouda. Ze zijn dagelijks geopend van 13 tot 18 uur. Mocht je toch op een ander moment willen komen, bel dan met Judith 06-27275413.
De overige fotoboeken zullen vanaf 11 april ook in de Goudse boekhandels, de Gouda shop, Cheese Experience en bij het winkeltje van de EXPO GOUDA MAAKT verkocht worden voor € 32,50
We zijn nu nog druk bezig met de presentatie en de opening van de expositie’s van Kijk op Straat. Op zaterdag 16 april om 16.00 uur worden de deuren geopend voor alle belangstellenden voor de feestelijke opening van de eerste Kijk Op Straat expositie. Gedurende het feestseizoen hebben wij een reizende binnenexpositie en een reizende buitenexpositie. De expositie laat een selectie zien van alle foto’s die wij binnen hebben gekregen, geprint op groot formaat. De expositie verhuist dus steeds naar een ander deel van de stad, maar de aftrap is de 16 april in Gouda Studio’s.